Præster

Hvis du ønsker en fortrolig samtale, er du meget velkommen til kontakte en af præsterne for at få en aftale. Præster har tavshedspligt.

Hvis du har brug for at sende personfølsomme oplysninger så brug sikker formular

 

GHITA KATZ OLSEN

GHITA KATZ OLSEN
Sognepræst kbf (kirkebogsførende og begravelsesmyndighed)

Hans Tausens Kirke, Islands Brygge

Jeg træffes på tlf. 3254 0394 og mail: gho[at]km.dk 
sikker formular , du får så svar i din E-boks.

Mandag er fridag.

 

 

 

Jeg er BA i datalogi og historie fra RUC og cand.theol. fra Københavns Universitet. I mange år arbejdede jeg med IT, men begyndte at læse teologi midt i 1990'erne. Jeg har været præst siden 2002 og blev indsat som kirkebogsførende sognepræst ved Hans Tausens Kirke den 4. juli 2004.

 

LARS AHLMANN OLESEN

 

LARS AHLMANN OLESEN
Sognepræst

Hans Tausens Kirke, Islands Brygge

Træffes på tlf. 2912 8414 eller mail: lao[at]km.dk. 
sikker formular , du får så svar i din E-boks.

Mandag er fridag.

Jeg er cand. theol. fra Københavns Universitet i 1992 og blev præst i 1993. Siden 2005 har jeg været ansat ved Hans Tausens Kirke.

                                                                           

    JEANETTE SAUERBERG

    Sognepræst (50%)

    Hans Tausens Kirke, Islands Brygge 

    Træffes på tlf. 40 48 77 88 eller mail: jesa[at]km.dk

    sikker formular

     Mandag er fridag

 

 

 

 

 

 

D. 1. december begynder jeg som 50% præst i Hans Tausens kirke. Den anden halvdel af tiden er jeg præst i Højdevangskirken i Sundby. 

Jeg har i flere år været bosat i Mellemøsten, hvor jeg bl.a. arbejdede for udenrigsministeriet med overvågning af menneskerettigheder på Vestbredden. Jeg har gennem de sidste 13 år arbejdet som præst – først på Møn og siden i København. 

Jeg glæder mig til at tage del i kirkens gudstjenester og aktiviteter – og til at lære jer alle sammen at kende. Hvis du har brug for at tale med en præst, er du altid velkommen til at kontakte mig.

   INGER LUNDAGER
   Studenter- og Sognepræst

   Hans Tausens kirke, Islands Brygge

   Jeg blev ansat i min nuværende stilling d. 1. januar 2014.
   Træffes efter aftale tlf. 4014 6426 eller mail ilk[at]km.dk
   sikker formular , du får så svar i din E-boks.

   Mandag er fridag.

Jeg er studenterpræst på Amager (90%), og sognepræst v. Hans Tausens kirke (10%).

Jeg har derfor mestendels min daglige gang på universitetet. De 10% i kirken udgøres fortrinsvis af gudstjenester.
Jeg er cand. theol. fra Århus universitet 1991. Jeg har siden da været sognepræst i 10 år i Tiset sogn lidt syd for Århus, skrevet Ph. D.–afhandling om religionens – og særligt kristendommens – rolle i det moderne mediesamfund, samt undervist på universitetet og læreruddannelsen.

 

CAMILLA AGGERSBJERG

CAMILLA AGGERSBJERG 

Studenter - og sognepræst

Hans Tausens Kirke, Islands Brygge

Træffes på tlf: 5141 1050 eller mail: caag[at]km.dk 
sikker formular , du får så svar i din E-boks.

Mandag er fridag

 

 

Jeg er studenterpræst ved Københavns Universitet (90 %) og sognepræst ved Islands Brygges Sogn (10 %).

Med mig i bagagen har jeg en alsidig erfaring. Det er efterhånden en del år siden, jeg stod færdig som teolog fra Århus Universitet.
Først i 2013 besluttede jeg dog at gå præstevejen. Inden da havde jeg en årrække slået mine folder andre steder både i det offentlige og i det private. Her har jeg bl.a. arbejdet med sygemeldte og ledige.
Jeg har i tillæg en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse som gestaltterapeut.
Siden jeg blev ordineret har jeg været heldig at fungere som bl.a. studenterpræst på Frederiksberg, hospitalspræst på Hvidovre Hospital og som sognepræst i Amagerbro Provsti. Det er derfor et velkendt provsti, jeg bliver tilknyttet.
Jeg er afsindig glad for, at jeg nu skal være præst for de studerende. Mit håb og ønske er, at mange vil bruge mig til at vende stort og småt, og at jeg med de kristne værdier i ryggen kan være en modstemme til tidens præstationskultur.

RIKKE WEISSFELD

RIKKE WEISSFELD

Sognepræst i Ørestad

Tlf. 2485 1541 - mail: rmw[at]km.dk 
sikker formular , du får så svar i din E-boks.

Mandag er fridag.

 

Jeg er sognepræst i Islands Brygges sogn med fokus på betjening i Kirken i Ørestad. Før jeg blev ansat var jeg sognepræst i Sundby kirke, der ligger på Amagerbrogade.

Jeg har været præst i omkring 6 år. Før det var jeg skuespiller i en årrække, jeg er uddannet på Statens Teaterskole, og har hovedsagelig spillet en masse teater, mest på Det Kongelige Teater. Jeg var glad for at være skuespiller, men at uddanne mig til præst er noget af det bedste, jeg har gjort i mit liv!

Vi bygger nyt kirkeliv op i Ørestad, og alle er velkomne til at være med!

 

PER RAMSDAL

 

PER RAMSDAL

Sognepræst i Ørestad

Træffes på tlf. 2018 3991 eller mail: pr[at]km.dk 
sikker formular, du får så svar i din E-boks.

Mandag er fridag

Jeg har været ansat i Islands Brygge Sogn siden 2018, og arbejder primært i Kirken i Ørestad. Det er en midlertidig kirke indtil den nybyggede kirke står færdig om et par år.

I samarbejde med de øvrige medarbejdere ved Kirken i Ørestad, forsøger vi at lave kirke for og med de mennesker som bor i bydelen. Vi vil gerne lave en vedkommende og relevant kirke.

Jeg har tidligere være Ungdomspræst på Nørrebro i Brorsons Kirke, og har bl.a. lavet Rockgudstjenester og Hip-Hopgudstjenester for de unge. Senest har jeg været ansat i Sydhavn Sogn, hvor jeg blandt andet har været med til at etablere en klatrevæg på kirketårnet.

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande i Vestjylland, men jeg befinder mig utroligt godt her midt i København. Her kan jeg nemlig få lov til at lave moderne kirke for moderne mennesker.