Menighedsrådsvalg 2024

Vil du være en del af menighedsrådet i Hans Tausens Kirke eller Kirken i Ørestad?

 

Til september får du muligheden - der er nemlig Menighedsrådsvalg. Det afholdes den 17. september, og det er din mulighed for at være med til at sætte retningen for din lokale kirke. Det kan blandt andet været i form af arrangementer for børn og unge, mere musik i kirkerne, en strikkeklub og meget, meget mere.

 

Islands Brygges Sogn bliver sidst på året skilt i to: Islands Brygges Sogn med Hans Tausens Kirke og det nye Ørestad Sogn med Kirken i Ørestad. Derfor er det også to menighedsråd, der skal findes nye medlemmer til.

 

Du kan læse mere om Islands Brygges Sogn her.

 

Du kan læse mere om Ørestad Sogn her.

 

Du kan også blive klogere på Menighedsrådetvalget i hele Amagerbro her.

 

Før vi kommer til selve valget i efteråret, er der to orienteringsmøder om valget og kirkerne i Hans Tausens Kirke og Kirken i Ørestad. De løber af stablen af i midten af maj. Her kan du lytte til god musik, nyde tapas og vigtigst af alt: Lære din lokale kirke lidt bedre at kende og deltage i drøftelser af idéer om kirkens fremtid. Møderne er åbne for alle og helt uforpligtigende.

 

Orienteringsmødet i Hans Tausens Kirke er den 14. maj klokken 19. Mødet finder sted i kirkens menighedssal. Læs mere her.

 

Orienteringsmødet i Kirken i Ørestad er den 15. maj klokken 19. Mødet finder sted i kirkens menighedslokaler på Robert Jacobsens Vej 66A. Læs mere her.